Search
Close this search box.

Безкоштовні курси польської мови для біженців з України

Дорогі наші українські Друзі!
В цей дуже важкий час ми хочемо запропонувати Вам допомогу у тому, що вміємо найкраще. Якщо Ви хочете розпочати вивчення польської мови, запрошуємо Вас скористатись нашою пропозицією курсів. Ми з Вами!

1000 безкоштовних підручників (електронна версія)

Ми підготували 1000 безкоштовних підручників у електронній версії – це інтерактивні підручники найпопулярнішої серії для вивчення польської мови “POLSKI krok po kroku” та “POLSKI krok po kroku junior”. Електронними підручниками можна користуватись на безкоштовному акаунті студента на нашій платформі e-polish.eu, вам потрібен буде лише комп’ютер з доступом до інтернету.

Якщо Ви зацікавлені нашою пропозицією, напишіть до нас на адресу ukraina@glossa.pl, а в темі листа зазначте “БЕЗКОШТОВНИЙ ПІДРУЧНИК”. Один користувач e-polish.eu може отримати 1 обраний електронний підручник.

Безкоштовні заняття від наших викладачів

Ми створили для Вас базу викладачів, які хочуть допомогти, пропонуючи безкоштовні онлайн-заняття.

Як це працює? Увійди на сайт, обери викладача і натисни “контакт”. Після отримання повідомлення, викладач зв’яжеться з Тобою і ви домовитесь про деталі навчання. Заняття відбуватимуться на платформі e-polish.eu.

АРХІВНА ІНФОРМАЦІЯ

W tym roku zorganizowaliśmy także:

  • Bezpłatne kursy polskiego online W marcu zorganizowaliśmy intensywne kursy języka polskiego online dla dorosłych, młodzież i dzieci z Ukrainy. Liczba uczestników: 25 osób Długość kursu: 2 tygodnie

    Zajęcia: od poniedziałku do piątku 9:00 do 10:30

  • Kursy dla uchodźców ze zniżką 50% Od marca do czerwca przeprowadziliśmy 4 tury intensywnych kursów języka polskiego w Krakowie i online dla dorosłych z Ukrainy. Kurs w Krakowie Liczba uczestników: 40 osób Długość w sumie: od 2 do 8 tygodni

    Zajęcia: od poniedziałku do piątku 2×90 min dziennie

  • Kurs online Liczba uczestników: 40 osób Długość w sumie: od 2 do 4 tygodni

    Zajęcia: od poniedziałku do piątku 90 min dziennie

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору