Search
Close this search box.

Вивчення польської мови в Кракові

Важко знайти краще місце для вивчення польської мови, ніж Краків. Це місто поєднує в собі вражаючу культурну спадщину з неповторною, пульсуючою життям атмосферою.

Виняткова атмосфера Кракова це з одного боку багатовікова історія, унікальні пам’ятки, художні традиції, а з іншого – жителі, серед яких ви можете зустріти багато відомих людей, художників, артистів, студентів різних національностей, туристів. Завдяки цій унікальній зустрічі культур, кожен відчуває себе тут дуже добре.

Неспішно прогулюючись стародавніми вуличками Старого Міста, незалежно від сезону, знайдеш для себе щось цікаве в багатому репертуарі подій і культурних заходів Кракова. На деякі з них – такі, як джаз-фестиваль, Краківський кінофестиваль або Фестиваль Єврейської Культури, – з’їжджаються люди з усього світу.

Краків це місто, чиє життя проходить також у численних пабах, кафе, музичних клубах, художніх галереях, але також і на Площі Ринок, Краківських Плантах, біля Вісли і на зелених Блонях. Скрізь знайдеш безліч можливостей, щоб вживати польську мову.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору