Search
Close this search box.

Відгуки викладачів про методичні семінари польської мови

США

Дуже цінний досвід! Дуже дякую!

розгорнути…згорнути… Великобританія

Добре продуманий, добре підготовлений семінар, що піднімає реальні дидактичні і мовні проблеми. Підготовлені тренери з радістю діляться своїми знаннями і досвідом.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Дуже корисне, орінтоване на отримання практичних вмінь навчання, компетентний і досвідчений колектив тренерів, атмосфера, що сприяє дискутуванню і навчанню один від одного.

розгорнути…згорнути… РОСІЯ

Хочу подякувати організаторам курсу і викладачам за цікаву подачу інформації про те, як навчати польської мови як іноземної, та за надання можливості обміну досвідом з іншими учасниками семінару.

розгорнути…згорнути… ПОЛЬЩА

Мені дуже сподобалось захоплення, з яким викладачі проводять лекції. Дуже практичні заняття, корисні, особливо для вчителів-початківців. Корисним є також також обмін досвідом з вчителями з різних регіонів Європи і Світу.

розгорнути…згорнути… США

Багато чого навчилась, дуже дякую. Тепер залишається тільки спробувати використати все вивчене на практиці.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Раджу семінари як досвіченим викладачам, так і початківцям. Я особисто скористалась можливістю взяти участь у семінарі тому, що переконалась у ефективності і реальності проведення занять виключно польською мовою від нульового рівня. Вважаю це переломним моментом у своїй праці вчителя польської мови як іноземної.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Я дуже задоволена участю у семінарі, котрий був добре організований, ведучі дуже компетентні, крім того чудова атмосфера, контакти і обмін досвідом з іншими учасниками групи.

розгорнути…згорнути… Великобританія

Я дуже задоволена участю в семінарі і вражена професійністю, але також доброзичливим відношеннями Пані Iwony Stempek i Agnieszki Jasińskiej до нашої групи. Обидві вони дали нам багато практичних вказівок, завжди були відкриті до наших потреб і питань і намагались зробити все, щоб ми добре відчували себе в Кракові […]. Сподіваюсь, що в майбутньому знову зустрінемось в Glossа.

розгорнути…згорнути… ЛЮКСЕМБУРГ

Дуже гарний семінар, тому що зосереджується на практичних аспектах навчання польської мови як іноземної, ми вчимось від викладачів з великим досвідом і багаторічною практикою.

розгорнути…згорнути…

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору