Search
Close this search box.

Відгуки про школу польської мови GLOSSA

ДАНІЯ

Час, що я провела в Кракові у школі Glossa, був одним з найкращим в моєму житті. Я багато чого навчилась за короткий проміжок часу. І мені взагалі подобалось ходити до школи, зустрічати чимало дійсно гарних людей, з якими я і досі підтримую контакти.

розгорнути…згорнути… AURELIAN OIL & GAS Польща

Навчання здійснювалось з найвищою старанністю і увагою до змісту і організації занять. Наші очікування, з точки зору тематики і методики проведення навчання, були повністю виправдані.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Досконалий курс вивчення польської мови. Я вражений такою великою кількістю доступних вправ до кожної з тем, що вивчаються. Завдяки цьому навіть важкі теми стають зрозумілими, і моя здатність розуміти і вживати польську мову стає все більш високого рівня.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Вийшовши на пенсію, я поставила перед собою складне завдання – вивчити польську. Обрала Краків і школу Glossa, що має дуже гарні відгуки. І не пошкодувала – багато чого навчилась і відмінно провела тут час. Викладачі були прекрасні і проводили дуже цікаві заняття. В Glossа зустріла також людей з усього світу, і всі ми дуже добре проводили час.

розгорнути…згорнути… США

Дуже цінний досвід! Дуже дякую!

розгорнути…згорнути… Великобританія

Добре продуманий, добре підготовлений семінар, що піднімає реальні дидактичні і мовні проблеми. Підготовлені тренери з радістю діляться своїми знаннями і досвідом.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Дуже корисне, орінтоване на отримання практичних вмінь навчання, компетентний і досвідчений колектив тренерів, атмосфера, що сприяє дискутуванню і навчанню один від одного.

розгорнути…згорнути… РОСІЯ

Хочу подякувати організаторам курсу і викладачам за цікаву подачу інформації про те, як навчати польської мови як іноземної, та за надання можливості обміну досвідом з іншими учасниками семінару.

розгорнути…згорнути… ПОЛЬЩА

Мені дуже сподобалось захоплення, з яким викладачі проводять лекції. Дуже практичні заняття, корисні, особливо для вчителів-початківців. Корисним є також також обмін досвідом з вчителями з різних регіонів Європи і Світу.

розгорнути…згорнути… США

Багато чого навчилась, дуже дякую. Тепер залишається тільки спробувати використати все вивчене на практиці.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Раджу семінари як досвіченим викладачам, так і початківцям. Я особисто скористалась можливістю взяти участь у семінарі тому, що переконалась у ефективності і реальності проведення занять виключно польською мовою від нульового рівня. Вважаю це переломним моментом у своїй праці вчителя польської мови як іноземної.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Я дуже задоволена участю у семінарі, котрий був добре організований, ведучі дуже компетентні, крім того чудова атмосфера, контакти і обмін досвідом з іншими учасниками групи.

розгорнути…згорнути… Великобританія

Я дуже задоволена участю в семінарі і вражена професійністю, але також доброзичливим відношеннями Пані Iwony Stempek i Agnieszki Jasińskiej до нашої групи. Обидві вони дали нам багато практичних вказівок, завжди були відкриті до наших потреб і питань і намагались зробити все, щоб ми добре відчували себе в Кракові […]. Сподіваюсь, що в майбутньому знову зустрінемось в Glossа.

розгорнути…згорнути… ЛЮКСЕМБУРГ

Дуже гарний семінар, тому що зосереджується на практичних аспектах навчання польської мови як іноземної, ми вчимось від викладачів з великим досвідом і багаторічною практикою.

розгорнути…згорнути… Великобританія

Вітаю з чудовою реалізацією веб-порталу! Мені дуже подобається спосіб подання матеріалу тільки польською мовою. Спочатку я думала, що без використання англійської мови нічого не навчусь, але це насправді працює! Звичайно, я користуюсь граматичними коментарями англійською мовою, але це скоріше, щоб впевнитись, що все добре розумію. Діалогів, аудіо записів і додаткових вправ є так багато, що просто неможливо чогось не зрозуміти.

розгорнути…згорнути… Бельгія

Я намагався вивчати онлайн способом кілька мов, але швидко втрачав бажання, тому що курс був або занадто комунікаційний, або занадто традиційний. Але можливість вивчати польську мову була лише онлайн, тому хоч і без впевненості, я зареєструвався на курс на e-polish.eu. На мій подив, тут вперше зустрівся з курсом, де комунікаційна методика супроводжується ретельним граматичним коментарем. На початку курсу звертався до нього досить часто, а тепер я переконався, що матеріал настільки фантастично підготовлений, що в цьому немає необхідності. Фактично я навчаюсь зараз суто комунікативно!

розгорнути…згорнути… Іспанія

Це насправді працює! Чудовою є також сюжетна лінія курсу – все більше занурююсь в події, і заприязнююсь з героями, і, до речі, мені здається, що все краще розумію і говорю польською. Мій вчитель також вражений моїми успіхами 😉

розгорнути…згорнути… США

Я вирішив вивчити польську мову за допомогою e-polish.eu, але мав сумніви. Однак тепер – після двох місяців навчання – можу визнати, що це було правильне рішення. При обмеженому часі для навчання, ця програма дає мені повну свободу. Я рекомендую її всім, хто зацікавлений вивченням польської мови!

розгорнути…згорнути… Японія

Я вражений можливостями, що дає цей курс. За допомогою комп’ютерних програм я вивчав англійську, німецьку та іспанську мови і не очікував, що з’явиться програма для навчання польської мови, яка багато в чому перевищить ці програми. Хоча вчусь тільки місяць, я впевнений, що дуже скоро буду говорити польською!

розгорнути…згорнути… LUFTHANSA

Співпраця проходить зразково, а замовлення виконуються з повною віддачею і з найвищими стандартами якості обслуговування клієнтів.

розгорнути…згорнути… SABRE HOLDINGS

Школа забезпечує онлайн-систему, яка дозволяє легко відстежувати відвідуваність студентів, успішніть у навчанні, а також аналізувати, якими є потреби наших співробітників в сфері мовних занять.

розгорнути…згорнути… PHILIP MORRIS

Школа GLOSSA зарекомендувала себе як надійний партнер, котрий дуже чутливо реагує на потреби і очікування. Вміння управляти великими проектами було повністю підтверджене вже на першому етапі співробітництва, яким стала передача організації всіх мовних навчань компанії.

розгорнути…згорнути… IBM

Компанія GLOSSA є гідним для рекомендації партнером, з яким маємо намір співпрацювати під час реалізації наступних навчань.

розгорнути…згорнути… BAHLSEN POLSKA

Гнучкість, індивідуальний підхід до учнів, самовідданість і високий рівень навчання позитивно вплинули на розвиток наших співробітників.

розгорнути…згорнути… GÓRKA CEMENT

Мовне навчання проводиться професійно, за участю висококваліфікованих польських викладачів і носіїв мови, а також підлаштовується до вимог і потреб наших співробітників.

розгорнути…згорнути… ONET.PL

Добре підготовлені, на високому методичному рівні заняття, дали можливість нашим працівникам покращити мовні уміння і навички.

розгорнути…згорнути… FISHER ПОЛЬЩА

Суттєвою допомогою в семінарі є також доступна для учасників і працівників відділу навчання система обслуговування семінару онлайн, яка дає змогу швидкого доступу до всієї ключової інформацієї, пов`язаної з цією групою, її учасниками і перебігом навчання.

розгорнути…згорнути… MOSTOSTAL КРАКІВ

Школа іноземних мов GLOSSA проводить для нас заняття на кількох рівнях, завжди досконало підлаштовуючи тематику занять і вибір викладача для групи.

розгорнути…згорнути… MPO KRAKÓW SA

Заняття проводяться професійно з усіх поглядів – як методичних, так і організаційних.

розгорнути…згорнути… LINDE GAZ ПОЛЬЩА

Заняття проводяться на професійному рівні, з використанням різних методів навчання. Варто підкреслити відданість викладачів та організаційну гнучкість адміністраційного персоналу школи.

розгорнути…згорнути… ELEKTROMONTAŻ KRAKÓW S.A.

Швидке підвищення рівня знань є результатом відмінної методичної підготовки, а відповідний підбір навчальних матеріалів, темп і різноманітність занять дозволяють пришвидшити розвиток комунікаційних навичок учасників навчання.

розгорнути…згорнути… AURELIAN OIL & GAS Польща

Рекомендуємо послуги Школи Іноземних Мов GLOSSA і висловлюємо задоволення поточною співпрацею.

розгорнути…згорнути… DOM-BUD

Стверджуємо, що заняття проводяться на високому рівні, ретельно і чітко достосовуються до потреб клієнта.

розгорнути…згорнути… VALSIR POLSKA

Співпраця зі Школою Іноземних Мов GLOSSA складалась дуже добре. Ми хотіли б висловити своє задоволення в зв’язку з якістю послуг, що надаються компанією.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Міні-групи, цікаві матеріали, чудово підготовлені і захоплені своєю справою викладачі, гарні умови проживання з дуже смачною їжею.

розгорнути…згорнути… Бельгія

Молоді, розумні і активні викладачі зробили все для того, щоб моє перебування в Кракові було настільки захоплюючим, що я не забуду цього до кінця життя.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Дуже інтенсивний і водночас приємний курс, в якому особливим чином багато часу присвячується таким темам, як граматика, вимова і т.д

розгорнути…згорнути… Німеччина

Провела в Glossа неперевершений час. Ця школа є чудовим місцем для вивчення польської в Кракові – міні-групи, приємні викладачі і приємні люди з усього світу. Сподаваюсь, що колись туди ще вернусь!

розгорнути…згорнути… Іспанія

Чудова школа. Міні-групи, гарні викладачі. Багато чого навчилась і задоволена, що тут навчалась.

розгорнути…згорнути… Іспанія

Провела в Glossа фантастичні канікули. Познайомилась з багатьма цікавими людьми з усього світу, відвідала цікаві місця в Кракові і околицях, спробувала вареники і бігос і … навчилась говорити польською 🙂

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Багато чого навчився і дуже задоволений. Викладачі були дуже вимогливі, але заняття завжди були цікавими і різманітними. Ніколи не нудьгував. Дуже сподобалась мені додаткова програма – готування, святкові традиції, походи до пабів і екскурсії з гідом. Порадив би цю школу кожному, хто хоче вивчити польську мову і цікаво провести час у Польщі.

розгорнути…згорнути… АРГЕНТИНА

З Glossа я не лише вивчив мову, а й також мав нагоду багато дізнатись про традиції і звичаї поляків. Особливо хотів би подякувати викладачам за їх терпіння, захоплення своєю справою і досконалу методику. Завдяки цьому я провів незабутній час у Кракові.

розгорнути…згорнути… Японія

Дякую за пречудовий курс польської мови! Навчилась багато чого, заняття завжди були цікаві, а родина в якій мешкала, була дуже приємною. Хотіла б ще колись сюди приїхати.

розгорнути…згорнути… КИТАЙ

Я сповнена захоплення вчителями і їх методикою навчання, завдяки якій важка польська граматика стає цілком ясною. Заняття були настільки різноманітними, що нудьгувати не було коли, а два тижні мого перебування в Кракові пролетіли в одну мить.

розгорнути…згорнути… ШВЕЙЦАРІЯ

Атмосфера в школі була фантастична, викладачі захоплені своєю працею і все дуже тепле і родинне. Я дуже задоволена своїм перебуванням тут.

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Мені дуже сподобалась школа Glossa. Викладачі навчали різними методами, ми багато розмовляли і ніколи не нудьгували. Я був насправді здивований тим, як сильно покращилась моя польська! Раджу також вечірні заняття – особливо кулінарні.

розгорнути…згорнути… Японія

Курс в Glossа це незабутній досвід, котрий буду згадувати ще довго. Я зустрів тут фантастичних людей з усього світу, познайомився з польською гостинністю і багато чого навчився.

розгорнути…згорнути… ЄГИПЕТ

Польська досить складна мова, але мені вдалось трохи вивчити завдяки Glossа. Заняття були дуже цікаві, а викладачі терплячі і досвідчені.

розгорнути…згорнути… Великобританія

GLOSSA зробила так, що зараз я розмовляю польською дуже вільно і легко. Тут було багато можливостей для спілкування, а інтенсивні заняття робили навчання швидким. Чудовим було також те, що зустріла тут так багато осіб з різних країн і культур, котрі теж вивчали польську. Немає кращого способу вивчення польської, ніж навчання саме в такому середовищі, як в Glossа.

розгорнути…згорнути… США

Прекрасна школа, фантастичні викладачі і дуже приємна родина, в якій я проживав. Дякую за два чудові тижні в Кракові – незабутню пригоду з польською мовою.

розгорнути…згорнути… США

Прекрасна школа, фантастичні викладачі і дуже приємна родина, в якій я проживав. Дякую за два чудові тижні в Кракові – незабутню пригоду з польською мовою.

розгорнути…згорнути… Японія

Канікули в Кракові, поєднані з наукою польської мови, були для мене незабутньою пригодою. Програма була дуже цікавою. Я побачив захоплюючі місця і познайомився з людьми з багатьох країн світу. Готель з видом на Ринок був дуже зручним, а за польською їжею буду сумувати в Японії.

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Заняття цікаві і різноманітні, а викладачі дуже допомагають. Моя група є міжнародною – і це цінний досвід.

розгорнути…згорнути… РОСІЯ

Радію, що приїхав на цей курс до Польщі до школи Glossa. Познайомився з багатьма поляками і провів незабутню відпустку в міжнародній групі. Ми чудово проводили час і навчились краще розмовлять польською.

розгорнути…згорнути… ФРАНЦІЯ

Дуже гарна школа, тут можна багато чого навчитись і дізнатись. Я познайомилась з багатьма людьми з різних країн і жила у чудовій родині недалеко школи.

розгорнути…згорнути…

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору