Search
Close this search box.

Відгуки студентів про курси польської мови для іноземців в школі Glossa

ДАНІЯ

Час, що я провела в Кракові у школі Glossa, був одним з найкращим в моєму житті. Я багато чого навчилась за короткий проміжок часу. І мені взагалі подобалось ходити до школи, зустрічати чимало дійсно гарних людей, з якими я і досі підтримую контакти.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Міні-групи, цікаві матеріали, чудово підготовлені і захоплені своєю справою викладачі, гарні умови проживання з дуже смачною їжею.

розгорнути…згорнути… Бельгія

Молоді, розумні і активні викладачі зробили все для того, щоб моє перебування в Кракові було настільки захоплюючим, що я не забуду цього до кінця життя.

розгорнути…згорнути… Німеччина

Дуже інтенсивний і водночас приємний курс, в якому особливим чином багато часу присвячується таким темам, як граматика, вимова і т.д

розгорнути…згорнути… Німеччина

Провела в Glossа неперевершений час. Ця школа є чудовим місцем для вивчення польської в Кракові – міні-групи, приємні викладачі і приємні люди з усього світу. Сподаваюсь, що колись туди ще вернусь!

розгорнути…згорнути… Іспанія

Чудова школа. Міні-групи, гарні викладачі. Багато чого навчилась і задоволена, що тут навчалась.

розгорнути…згорнути… Іспанія

Провела в Glossа фантастичні канікули. Познайомилась з багатьма цікавими людьми з усього світу, відвідала цікаві місця в Кракові і околицях, спробувала вареники і бігос і … навчилась говорити польською 🙂

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Багато чого навчився і дуже задоволений. Викладачі були дуже вимогливі, але заняття завжди були цікавими і різманітними. Ніколи не нудьгував. Дуже сподобалась мені додаткова програма – готування, святкові традиції, походи до пабів і екскурсії з гідом. Порадив би цю школу кожному, хто хоче вивчити польську мову і цікаво провести час у Польщі.

розгорнути…згорнути… АРГЕНТИНА

З Glossа я не лише вивчив мову, а й також мав нагоду багато дізнатись про традиції і звичаї поляків. Особливо хотів би подякувати викладачам за їх терпіння, захоплення своєю справою і досконалу методику. Завдяки цьому я провів незабутній час у Кракові.

розгорнути…згорнути… Японія

Дякую за пречудовий курс польської мови! Навчилась багато чого, заняття завжди були цікаві, а родина в якій мешкала, була дуже приємною. Хотіла б ще колись сюди приїхати.

розгорнути…згорнути… КИТАЙ

Я сповнена захоплення вчителями і їх методикою навчання, завдяки якій важка польська граматика стає цілком ясною. Заняття були настільки різноманітними, що нудьгувати не було коли, а два тижні мого перебування в Кракові пролетіли в одну мить.

розгорнути…згорнути… ШВЕЙЦАРІЯ

Атмосфера в школі була фантастична, викладачі захоплені своєю працею і все дуже тепле і родинне. Я дуже задоволена своїм перебуванням тут.

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Мені дуже сподобалась школа Glossa. Викладачі навчали різними методами, ми багато розмовляли і ніколи не нудьгували. Я був насправді здивований тим, як сильно покращилась моя польська! Раджу також вечірні заняття – особливо кулінарні.

розгорнути…згорнути… Японія

Курс в Glossа це незабутній досвід, котрий буду згадувати ще довго. Я зустрів тут фантастичних людей з усього світу, познайомився з польською гостинністю і багато чого навчився.

розгорнути…згорнути… ЄГИПЕТ

Польська досить складна мова, але мені вдалось трохи вивчити завдяки Glossа. Заняття були дуже цікаві, а викладачі терплячі і досвідчені.

розгорнути…згорнути… Великобританія

GLOSSA зробила так, що зараз я розмовляю польською дуже вільно і легко. Тут було багато можливостей для спілкування, а інтенсивні заняття робили навчання швидким. Чудовим було також те, що зустріла тут так багато осіб з різних країн і культур, котрі теж вивчали польську. Немає кращого способу вивчення польської, ніж навчання саме в такому середовищі, як в Glossа.

розгорнути…згорнути… КОРЕЯ

Заняття цікаві і різноманітні, а викладачі дуже допомагають. Моя група є міжнародною – і це цінний досвід.

розгорнути…згорнути…

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору