Search
Close this search box.

Візьми участь у конкурсі та виграй мовний або методичний курс у Кракові

Можеш виграти курс польської мови в Кракові, онлайн-курси польської, доступ до платформи e-polish.eu, а також книги (e-coursebook) з серії “POLSKI krok po kroku”. Крім того, на всіх, хто візьме участь у конкурсі, чекають знижки(*)!

Що потрібно зробити, аби виграти?

  • зайти на нашу сторінку на Фейсбуці
  • розмістити в коментарі під постом про конкурс своє фото з книгою з серії “POLSKI krok po kroku” – прояви винахідливість і креативність! Пам’ятай, на фото має бути зафіксовано щось характерне для зазначеного тобою місця
  • додай локалізацію місця, в якому було зроблено фото
  • підпиши фото, вибравши “викладач” або “студент”, в залежності від того, чи ти викладаєш, вивчаєш або ж плануєш вивчати польську мову

i… До 31 серпня збери більше лайків, ніж інші учасники конкурсу!

… відбудеться 10 вересня 2021 року – десять фото, що зібрали найбільшу кількість лайків з кожної категорії (студент і викладач), змагатимуться за цінні призи. Виграє той, хто отримає найбільшу кількість лайків. Отож не зволікай і запрошуй своїх друзів голосувати за тебе!

Ми будемо дуже раді, якщо ти підпишешся на нашу сторінку і поділишся інформацією про конкурс у своєму профілі.

УСПІХІВ!

Правила конкурсу знаходяться тут.

(*) Знижка для усіх учасників, які зібрали мінімум 10 лайків: 10% на курси польської мови в Польщі 50% на книги (e-coursebook) серії “POLSKI krok po kroku”

50% на онлайн-курси і абонементи викладача, замовлені і оплачені до кінця 2021 року.

© 1997–2023 Szkoła Języków Obcych GLOSSA

Projekt „Wdrożenie Planu Rozwoju Eksportu” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w waszą przyszłość.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору