Search
Close this search box.

Корпоративні курси польської мови

Ми спеціалізуємося на навчанні польської мови з 1997 року.

Наші працівники є висококваліфікованими вчителями, які вже багато років і з захопленням навчають польської мови як іноземної. Вони є авторами популярної серії підручників “Польська, крок за кроком”, а також матеріалів, доступних на веб-платформі e-polish.eu. Крім того, наші вчителі проводять різноманітні методичні майстер-класи в Польщі і за кордоном, навчаючи інших, як ефективно навчати польської мови.

Ми розуміємо, що професійний викладацький склад і відмінна методологія повинні спиратись на досвідчене і вміле управління, аби процес навчання проходив ефективно, а бажані цілі були гарантовано досягнені. У нас є всі ці переваги, а також досвід у реалізації великих навчальних проектів, в котрих, в межах однієї фірми, проходили навчання понад 250 співробітників в близько 60 групах 10 мовами.

Якість наших послуг гарантується внутрішньою системою процедур і контролю якості. В той же час, ми можемо швидко і гнучко реагувати на потреби клієнтів, що дозволяє нашим клієнтам дуже позитивно оцінити співпрацю з GLOSSA в якості постачальника навчальних послуг.

У 2007 році GLOSSA запустила систему онлайн підтримки мовного навчання у фірмах. Школа є однією з небагатьох компаній в Польщі, що пропонує такий вид системи підтримки мовного навчання. У 2011 році ми запустили унікальну в світі систему електронного навчання польської мови, як іноземної, e-polish.eu.

Ми в змозі забезпечити всебічну підтримку в області навчання польської мови та інших мов.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору