Search
Close this search box.

Корпоративні семінари – польська мова

Наш великий спектр послуг охоплює як індивідуальне навчання для керівників фірм, індивідуальні заняття онлайн, так і групові курси для співробітників в сфері загальної тематики, бізнес або спеціалізованої лексики.

Забезпечуємо високоефективне навчання завдяки ретельно скомпонованим курсам. Перед початком навчання завжди багато уваги приділяємо детальному аналізу потреб учнів і плануванню циклу навчання, а потім потреби і цілі, поставлені Клієнтом переносимо на відповідний вид і форму курсу.

Визначення рівня учнів

Точна оцінка рівня володіння мовою здійснюється на основі граматичного тесту та бесіди з консультантом. Така двоступенева система дозволяє точніше визначити активне і пасивне володіння мовою. Перевірка рівня здійснюється в зручні для Клієнта час і місце.

Аналіз цілей і потреб

Консультанти, на основі бесіди з учнем, проводять аналіз потреб, тобто визначають мовні/граматичні та інші сфери, що вимагають коригування, а також теми, які повинні бути включені в програму навчання. Крім того, розмова з представником відділу навчання дає нам змогу дізнатись про цілі і завдання, що ставить Клієнт.

Підбір вчителів

При виборі викладачів, що проводять курс для певної групи, ми беремо до уваги як їх досвід у відповідній сфері (наприклад , бізнес, банківська справа, право, і т.д.), так і особистість, для того, щоб вони якнайкраще відповідали очікуванням клієнтів.

На основі даних, отриманих з аналізу потреб, опрацьовуємо докладну навчальну програму, яка також бере до уваги всі види обмежень і умов (наприклад , час, бюджет, доступність).

Підручники, які використовуються в процесі навчання, відбираються з огляду на потреби учасників навчання. Згідно з навчальним планом підручники доповнюються іншими навчальними матеріалами, розробленими відповідно до рівня і цілей навчання.

Моніторинг

Під час навчання ми відстежуємо якість викладання і рівень реалізації програми. Для цього контролюється методична документація, плани занять, на лекціях час від часу присутній методист, також проводиться анонімне опитування серед учасників навчання. З іншого боку, ми контролюємо успіхи в навчанні через проведення проміжних тестів і кінцевого тесту, що завершує кожен етап навчання.

 
Щоб отримати більш детальну пропозицію, будь ласка, напиши на: info@glossa.pl

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору