Search
Close this search box.

Літні мовні табори для дітей і молоді в Польщі

Дітей і молодь запрошуємо до літнього табору польської мови. Це відмінна можливість покращити свої знання польської мови або почати її вивчення з самого початку. Це також чудова ідея для незабутнього відпочинку в Польщі.

До табору приїжджають діти і молодь з усього світу. Спільне навчання і активно проведений час після занять – командні ігри, розваги, спортивні змагання, сидіння біля вогню, дискотеки, – це чудова нагода завести нові знайомства і знайти друзів.

Крім щоденних уроків польської мови, діти і молодь беруть участь в насиченій програмі відпочинку, яка підготовлена таким чином, щоб дати можливість учасникам не тільки практично вдосконалювати мову, але й створити атмосферу справжнього літнього відпочинку.

Наші молоді, енергійні і досвідчені вчителі в привабливий, творчий спосіб зацікавлюють учнів мовою, допомагають їм розширити свої знання і зламати мовні бар’єри.

Табір польської мови в Татрах 2016

Дати: 26.06.2016 до 09.07.2016

Адреса: підхалянська місцевість Поронін розташована у підніжжя Татр, поряд з одним з найпопулярніших курортів Польщі – Закопане. Звідти відкривається красива панорама на усі Татри. Розташування Поронін робить його ідеальним місцем для активного відпочинку і гірського туризму.

Заняття польської мови: проводяться щодня з понеділка по п’ятницю по 3 лекції на день (разом 30 уроків протягом всього перебування). Учасники табору діляться на групи (до 15 осіб), в залежності від рівня знання польської мови, і в межах цих груп проводяться лекції польської мови.

Проживання: 3-5-місні номери з ванними кімнатами і телевізором в новій будівлі в гірському стилі. Центр розташований в чудовому куточку Пороніна, поруч з лісом, 200 м від річки. На території у розпорядженні учасників є оснащений зал для дискотек, закритий басейн, настільний теніс, більярд, спортивні майданчики (волейбол, футбол, баскетбол), ігровий майданчик, велика зелена територія для відпочинку і розваг. Ночівля у Кракові – хостел, 3-6-місні номери.

Харчування: чотириразове харчування (сніданок, обід, полуденок, вечеря), в перший день табору починається з вечері і закінчується обідом в останній.

1) екскурсія до Кракова з гідом (Королівський замок на Вавелі – королівські покої, Кафедральний собор, Дзвон Зигмунта, прогулянки вздовж Вісли, Королівський шлях, Мар’яцький костьол, Сукенніце, Ягеллонський Університет);

2) екскурсія до соляної шахти у Величці;

3) екскурсія до Закопане (прогулянка по місту з гідом – по головній вулиці «Крупувка», відвідини Музею Татр, підйом на вершину гори Губалувка фунікулером, відвідини найбільшого трампліна «Велика Крокєв», виїзд на оглядовий майданчик);

4) зустріч з представником народної культури, гуральський вечір, поєднаний з навчанням танцю та пісні;

5) тематичні заняття (музика, танець, проектування, спорт);

6) дискотеки;

7) ігри, конкурси та спортивні розваги, ігри на свіжому повітрі;

8) вечір біля багаття зі смаженням ковбасок;

9) прогулянки околицями.

Учасники табору перебувають під опікою кваліфікованого колективу вихователів, також забезпечуються медичною допомогою.

Ціна: EUR 990

Додаткові опції: трансфер з аеропорту

Детальна інформація та ціни доступні в листівці: Польська версія Англійська версія

Німецька версія

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору