Search
Close this search box.

Методи навчання польської мови в школі GLOSSA

Заняття проводяться на основі перевірених авторських програм і власних підручників, лексичних, граматичних таблиць і мультимедійних матеріалів з серії “Польська, крок за кроком”, що створена нашими вчителями. Звичайно, також ми використовуємо широкий спектр інших матеріалів для навчання. У шкільній бібліотеці знайдеш всі відомі і доступні на ринку матеріали.

Під час курсу особлива увага звертається на вдосконалення навичок спілкування. Вже з перших уроків ми навчаємо тільки польською мовою. Занурюємо Тебе у мову, щоб Ти якнайшвидше подолав мовний бар’єр!

Ми піклуємось про плинне і легке говоріння, розуміння живої мови та розширення словникового запасу. У той же час ми працюємо над правильністю граматики, причому граматичні теми завжди з’являються в контексті і практикуються в реальних мовних ситуаціях.

Лекції завжди різноманітні і динамічні – діалоги, ситуаційні рольові ігри, дискусії та мотивуючі всіх комунікаційні ігри і різноманітні мовні завдання. Наші викладачі часто організовують заняття за межами школи. Важливим елементом наших курсів є позалекційна програма, що дає додаткові можливості для практики польської мови в реальних ситуаціях, часто такі заняття проходять просто на вулицях Кракова.

Оскільки заняття проводяться в інтернаціональних групах, курс є також чудовою можливістю зустріти людей з усього світу, щоб дізнатися більше про культури країн, з яких вони приходять і … порозмовляти про це польською мовою.

© 1997–2023 Szkoła Języków Obcych GLOSSA

Projekt „Wdrożenie Planu Rozwoju Eksportu” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w waszą przyszłość.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору