Search
Close this search box.

Серія підручників “POLSKI krok po kroku – junior”

„POLSKI krok po kroku – junior (“ПОЛЬСЬКА, крок за кроком – для юнацтва”) була написана нашими викладачами з думкою про роботу з дітьми та молоддю у віці 10-15 років.

Як і серія для дорослих, підручник повністю написаний польською мовою, щоб з першої лекції, занурити студентів у нову мову і заохотити до спілкування нею.

Діалоги і тексти написані «живою» мовою, якою користуються діти і підлітки кожного дня. Велика кількість аудіо матеріалів знайомить учнів з природним звучанням польської мови і полегшує оволодіння нелегким мистецтвом вимови.

До змісту підручника також вплетені елементи польської культури, завдяки чому учні природньо здобувають основні знання про Польщу.

Різноманітні вправи формують уміння вільно спілкуватись польською мовою, впроваджують у світ, що є дуже близьким молоді. Герої підручника зустрічаються в школі, а у вільний час грають у футбол, їздять на велосипеді, ходять до кінотеатру, беруть участь у конкурсах талантів, вуличних іграх. Зазвичай контактують між собою, використовуючи сучасні технічні засоби, – Facebook, sms, блоги. Комунікаційні ситуації якомога більше наближені до природніх – покупки в шкільному магазинчику, обід у столовій, дорога до школи, футбольний матч та інші.

Німеччина

Досконалий курс вивчення польської мови. Я вражений такою великою кількістю доступних вправ до кожної з тем, що вивчаються. Завдяки цьому навіть важкі теми стають зрозумілими, і моя здатність розуміти і вживати польську мову стає все більш високого рівня.

Читай далі

© 1997–2023 Szkoła Języków Obcych GLOSSA

Projekt „Wdrożenie Planu Rozwoju Eksportu” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w waszą przyszłość.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
About Author
Willaim Wright

Voluptas feugiat illo occaecat egestas modi tempora facilis, quisquam ultrices.

Recent posts
Follow us on
Прокрутити вгору